L
Soul translation is een term waar ik mij het beste bij kan vinden, het vertalen van de te ervaren energie in woorden. Het tot stand laten komen van een eerlijk, helder en liefdevol zielsgesprek. Hierbij kunnen de tarot- en orakelkaarten een prachtige opening zijn, het ervaren van het tot stand komen van jouw eigen oplossing vanuit jouw eigen informatie getapt. Je heelt jezelf, met de meest pure informatie en zuivere energie die er bestaat, die van jou ware zijn. Verbind met jouw eigen frequentie, met jou ware zijn.

Soul translation sessie, jouw tijd met jou ware jou.. (hogere zelve, ziel etc. vul in welke naam jij fijn vind om te gebruiken. Voor deze unieke verbinding neem ik graag iets ruimer tijd dan bij een tarot- orakel reading, gezien dat de gelegenheid geeft om iets verder door te kijken/horen/beleven, en voor jou de ervaring completer mag zijn.
Deze verbinding tussen jouw persoon/mens en je ziel/bewustzijn/hogere zelve is iets wat heel natuurlijk mag worden herinnerd, en in Liefde ontvangen.
Wanneer je deze verbinding(en) graag wilt delen met elkaar, is dit uiteraard ook mogelijk! Gekscherend noem ik het Tarot on the Go! Maar een term als “avondje inzichten” kan wat emoties oproepen die wat minder gezellig en relaxed bij mijn persoontje in d’r oren doen klinken. Een fijne avond van verbinding waarbij ik mijn kaarten meeneem en een ieder vraag om z’n hart te openen en de middag/avond te ervaren zoals deze zich aandient, in liefdevolle helende energie van jouw zijn.  In connectie met ons totaal zijn, in verbinding met elkaar. Lijkt je dat ook een fijn idee? Om een voorbeeld te noemen: met 3 of 4 of 5 vriendinnen, zussen, broers, etc een avond door te brengen in deze connectie, soort van tupperware party maar dan met je eigen info die je ontvangt! Humor, ontspannen, zijn, verbinden.  Neem contact met mij op wanneer je dit wenst.

Op mijn
Youtube kanaal LS Cappel, deel ik met alle Liefde de Soul translations per sterrenbeeld. Deze boodschappen zijn algemeen en niet tijdgebonden, hier vertrouw ik volledig in het resoneren tussen jouw zijn op dat moment en de boodschap(pen) die in het filmpje verwerkt zijn.
Cappel
S