L
Kaartleggingen, readings met tarot- en orakelkaarten

Een kaartlegging met orakel- en tarotkaarten is een persoonlijke en unieke ervaring die op ieder verschillend moment een verschillende uitkomst kan geven. Hiervoor kun je een persoonlijke afspraak met mij om deze voor jou te laten lezen.
De tarot verteld het verhaal van jouw leven, jouw ware zijn, en laat zich zien, horen en voelen door de energie die bij de desbetreffende kaart is.
De combinatie van verschillende kaarten vertellen het verhaal wat voor jou bedoeld is te ontvangen.
Het is voor mij een enorm fijne manier om tot een ieders informatie en ware zijn te komen, te treffen en raken.
Het verteld jou welke energie er bij je is, is geweest en mag komen.
Het kan je duidelijkheid laten zien wanneer er vragen bij je zijn.

Wanneer het je fijn lijkt een tarot- en of orakelkaartenlegging te ontvangen, neem contact met mij op. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze reading te ervaren. Je bent van harte welkom op een fijne plek in de Haarlemmermeer, we kunnen de kaartlegging via beeldbellen doen of ik kan deze kaartlegging voor je opnemen en toesturen via de e-mail.

Op mijn
Youtube kanaal LS Cappel, deel ik met alle Liefde de Soul translations per sterrenbeeld. Deze boodschappen zijn algemeen en niet tijdgebonden, hier vertrouw ik volledig in het resoneren tussen jouw zijn op dat moment en de boodschap(pen) die in het filmpje verwerkt zijn.

Cappel
S