L
Voor mij is de naam Elles uitgekozen. De achternaam heb ik van mijn vader gekregen Cappel. LL PP            
As above so below.
Ik ben een mens, net al jij, en heb op dit moment 40 jaar ervaring in leven.
Leuke ervaringen, uitdagende ervaringen, en tot op heden van alles geleerd en overleefd!
Ik ben moeder van 2 prachtige, lieve meiden en zij maken mij ook tot een completer mens.
Ik luister naar mijn “eigen wijsheid”, omdat in mij net als bij een ieder ander mens alle informatie al zit.
Ik leef graag bij de gedachte keuzes te mogen maken die door angst of door Liefde gevoed te zijn.
Ik ben hier om alle ervaringen op te doen welke de bedoeling zijn voor mijn persoon en geloof in de verbinding tussen ieder mens.
Elk seizoen leer ik meer over deze, en ieder seizoen leer ik meer te waarderen voor wat het is, wat er in de natuur gebeurt en dit toe te passen naar mijn eigen persoon.
Omdat we Allen een deel uitmaken van de natuur, de wereld waarin wij leven, de Aarde waarop wij lopen, rennen, dansen, vallen en opstaan.
Ik wens ieder mens te herkennen in mijzelf, omdat dat hetgeen is wat ons allemaal met elkaar verbind: wij zijn de mensheid.

Tot op heden heb ik veel uitdagingen om mogen zetten in waardevolle lessen die ik ter harte heb genomen.
Daarbij heb ik vele diverse thema’s mogen ont moeten waar ik in ieder duister het licht heb mogen voelen en zien en zien worden getransformeerd naar de energie die ons allen van nature eigen is, Liefde.
Niets dan een enorme dankbaarheid voel ik voor al deze heftige Aardse thema’s.
Ze zijn angstaanjagend, levensbedreigend en toch niet dodelijk geweest, voor mijn persoon. Angst(stoornissen), depressie, burn-outs, bipolaire stoornissen, verlaten, lichamelijke pijnen, teveel om je gedachtegang hiermee te vermoeien
Ik ben er niet om je de les (voor) te lezen, maar om ruimte te houden voor welke uitdaging je graag in les om wilt zetten en jij graag met jezelf aan wilt gaan.

Hierbij maak ik gebruik van tarot- en orakelkaarten, geef ik je met Liefde een trance healing sessie, Soul Translation sessie, een gesprek waarbij jouw ware zijn, jouw bron, je ziel, jouw informatie d.m.v. energie zich uit welke ik mag vertalen naar woorden en het aanbieden van openingen naar zelfheling en ontvangen en ervaren van jouw ware frequentie. Of laat ik je graag kennismaken met technieken om jouw eigen ik te herkennen, erkennen en vooral heel lief te hebben.
Wanneer je vragen hebt, stel ze en wees gerust.
Het lijkt me fijn je te ont moeten.

Hartelijke groet, Elles

Cappel
S