L
Disclaimer / Algemene voorwaarden

Elles Cappel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het door u ervaren proces op emotioneel, fysiek en geestelijk welzijn. Zij is geen arts of deskundige op het gebied van gezondheid en zal geen diagnose stellen en/of oordeel vellen. Zij geeft op geen enkele wijze een geneeskundige garantie af noch is zij op enige wijze aansprakelijk voor medische, psychologische, mentale en fysiologische complicaties, die zich tijdens dan wel na uitvoering van zijn behandeling(en) bij de cliŽnt. Zij is op geen enkele wijze aansprakelijk voor gevolgschade. Tevens zal zij nooit een advies uitbrengen om de reguliere gezondheiszorg te ondermijnen of hier niet aan deel te nemen. Het gebruik van medicatie en/of het volgen van therapie in welke vorm ook is geheel uw eigen verantwoordelijkheid en zij zal zich niet over uit laten. Raadpleeg altijd uw (huis)arts voor uw vragen op het gebied van uw gezondheid.
Deze website is met veel zorg en aandacht tot stand gekomen, en ernaar word dat alle informatie zo begrijpelijk, juist, volledig, nauwkeurig, actueel mogelijk is. Ondanks alle voortdurende inspanningen kunnen wij niet garanderen dat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig of bijgewerkt is. Als de op (of via) de site verstrekte informatie tekortkomingen vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren.
Instragram ls cappel heeft een instagrampagina waar u posts kunt liken. De informatie wordt overgebracht naar en door Facebook, opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Instagram stelt zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens. Wilt u meer weten omtrent wat Imstagram doet met uw persoonsgegevens en welke zij met deze code verwerken, leest u dan de privacyverklaring van Facebook & Instragram.
Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met het privacy- en cookiebeleid.
Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt.
K.v.k    83850945
Btw nr    nl003881883b04


Cappel
S