L
Alice in Aktie!

Alice neemt je aan Liefdevolle hand mee door the Fool’s Whole Wisdom om daar bij de Wortelwijsheid uit te komen. Je eigen gewortelde wijsheid, je persoonlijke energievertaling. Alice nodigt je uit om dat mee te nemen op reis waar je het Tijd voor Waard vindt om de wijsheid van je Zelve te mogen ervaren. Ervaar de connectie met jezelve, neem Zelfver
ANTWOORDing in het Moment, en…ontvang je zielseigen gouden informatie.

Spelregels:

1 vraag, onderwerp, of volledig toestaan van het Moment (geen vraag, alleen jezelf dit gunnen, toestaan puur te ontvangen, het ervaring opdoen van herkennen van Zielshelende frequentie, connectie ervaren)

3 kaarten Tarot in Wonderland & 3 kaarten Herbrcarfter’s Tarot, 1 kruidenwijsheid

Duur: 6-9 minuten

Via persoonlijke link te ontvangen

Kosten: €22,-

Geldig vanaf 1-8-2022 t/m 31-10-2022 (uitsluitend geldig in deze periode, na deze periode €44,-) en maximaal 3 per persoon te reserveren.

Hoe gun ik mijzelf dit?

Gunnen is luisteren van het fluisteren van Hart naar Hoofd, naar de liefkozende stem van de Zielsverantwoordelijkheid. Het Toestaan van ZelfverANTWOORDelijkheid met Plezier!

Stuur je gegevens (naam/vraag en contactgegevens) naar lscappel@outlook.com of stuur me via instagram een bericht @lscappel dan stuur ik je de factuur.

Na ontvangst van je betaling ontvang je van mij jouw persoonlijke link met jouw persoonlijke energie vertaling, en jouw eigen informatie. Deze is privé.

Zie hier het filmpje


Cappel
S